Ke-hu

KE-HU KEKÄLE

Ke-hu Kekäle on liekkikuosiseen nauhaan tehty Kehu. S ja M –koon leluissa on eurooppalaisvalmisteinen täyskuminen kestävä pallo. L-koon lelussa on kestävä Planet Dogin valmistama täyskuminen hieman joustava musta pallo.
S Koko - Pallon korkeus n. 4 cm, lelun kokonaispituus n. 37 cm.

M – Pallon korkeus 5 cm. Bordercollie kokoluokan koirille. Lelun kokonaispituus 40 cm.
L Koko - Pallon korkeus n. 7 cm, lelun kokoinaispituus n. 48 cm. Koko sopii isommille roduille.
S ja M –koon leluissa on sama pallo kuin Kotimaa – malliston leluissa.

KE-HU PROTON

Ke-hu Proton on JW:n verkkopallo, jonka sisälle on laitettu Kongin M-koon pehmeä vinkuva tennispallo. Kahvassa jousto ja fleecepehmuste. Nauhan leveys 2,5 cm. Tennispallo on normaalin tennispallon kokoinen.

Kokotaulukko
M – Pallon korkeus n. 6,5 cm. Kokonaispituus n. 37 cm.
L – Pallon korkeus n. 9,5 cm. Kokonaispituus n. 39 cm

KE-HU TENNIS

Ke-hu Tennis on tennispallosta tehty lelu kahdessa eri koossa. Pallot ovat vinkuvia tennispalloja, mutta koska pallojen läpi kulkee nauha, on vinku astetta vaimeampi kuin pelkässä pallossa ja se myös vaimenee helpommin. Palloa seuraa tekoturkiskaistale, kahvassa jousto ja käsiosassa fleeevuori.

Kokotaulukko
S- Pallon korkeus 4 cm. Lelun pituus n. 38 cm. Nauhaleveys 2,5 cm. Mini ja medikokoisille koirille. M - Pallon korkeus 6 cm. Lelun pituus n. 38 cm. Nauhaleveys 2,5 cm. Ns. Tavallisen kokoinen tennispallo.

Tennispallon kesto ei ole yhtä hyvä kuin kumisten pallojen. Vinku saattaa vaieta koiran purressa palloa.

KE-HU SIPLU

Ke-hu Siplu on saanut nimensä pallon sipulimaisen ulkomuodon myötä. Ke-hu Siplussa on JW Tanzanian Mountain Ball, eli täyskuminen myrkyttömästä kumiseoksesta tehty laadukas ja kestävä pallo. Joustokahva ilman keinoturkista.

Kokotaulukko Pallon kokeus 5 cm. Lelun kokonaispituus 33 cm.


KE-HU MAAPALLO

Ke-hu Maapallossa on erittäin laadukas Amerikkalaisvalmisteinen Planet Dogin täyskuminen pallo. Pallo on kevyesti joustava. Kahvassa jousto ja 10,5 cm tekoturkiskaistale. Nauhan leveys 2,5 cm. Lelun kokonaispituus n. 38 cm.

Kokotaulukko
S – Pallon korkeus n. 5,5 cm.
L – Pallon korkeus n. 9 cm.

KE-HU ROPINA

Ropina -lelussa on JW Petsin Crackle Head -pallo. Pallon päällinen on joustavaa kumia ja pallon sisällä on tyhjää pulloa imitoivaa ropisevaa muovimateriaalia. Nauhan leveys on 2,5 cm. Mkokoisen lelun tekoturkiskaistale on 14 cm ja Skokoisen 11 cm. S-kokoisten lelujen kokonaispituus on n. 40 cm ja M-kokoisten lelujen n. 47 cm.

Kokotaulukko
S - Pallon korkeus n. 6 cm. Koko sopii pienehköille ja keskikokoisille koirille.
M - Pallon korkeus n. 7 cm Koko sopii keskikokoisille ja suurehkoille koirille.

Pallon sisällä oleva muovinen ropiseva aines litistyy ajan saatossa koiran purressa palloa. Tällöin se hiljenee. Pallon ulkokuori säilyy kuitenkin pallon muotoisena. Pallon kestävyys on keskitasoa

KE-HU VADELMA

Pienikokoisessa Vadelma –lelussa on laadukkaista leluista tunnetun Planet Dogin pienen pieni vadelman muotoinen pallo. Kahvassa jousto ja 9 cm tekoturkiskaistale. Nauhan leveys 1,7 cm. XS –kokoisen lelun kokonaispituus n. 36 cm.

Kokotaulukko
XS - Pallon korkeus n. 3 cm. Koko sopii pienille roduile, mutta on ollut myös BC kokoluokan koirien käytössä.

Pallo on sisältä ontto joustava täyskuminen laadukas lelu.

KE-HU VINKEÄ

Vinkeä –lelussa on vinkuva Kongin Squeezz –pallo, 14 cm pitkä tekoturkiskaistale sekä jousto. 2,5 cm leveä nauha. Lelujen kokonaispituus on n. 47 cm.

Kokotaulukko
M - Pallon korkeus n. 6,5 cm. Koko sopii keskikokoisille koirille.
L - Pallon korkeus n. 7,5 cm. Koko sopii esimerkiksi Belgianpaimenkoira -kokoluokan koirille.

Pallo on ilmatäytteinen, joten kovassa puruotteessa sen vinku voi hiljentyä. Pallon kestävyys on keskitasoa.

KE-HU HAPSU

Ke-hu Hapsu on pennuille ja

pehmeäsuisille koirille sopiva lelu. Se on tehty hauskasta nystyräisestä kangasmateriaalista. Saatavilla namitaskulla tai ilman. Kahvassa jousto.

Ke-hu hapsuosan koko on n. 8 x 18 cm. Lelun kokonaispituus on n. 42,5 cm. Namitaskullisessa mallissa toiselta pitkältä sivulta aukeaa tarranauhalla tasku.

Lelu ei kestä esimerkiksi etuhampailla nyppimistä, jolloin siitä irtoaa vähitellen kankaan hapsut. Tekstiilimateriaali ei myöskään kestä rajua repimistä. Sitä suositellaan pehmeäsuisille koirille.

KE-HU ALUMIINI

Ke-hu Alumiini –lelussa on amerikkalaisvalmisteinen Planet Dogin erittäin kestävä, iso ja painava täyskuminen pallo. Lelussa on joustokahva ilman tekoturkista. Nauhan leveys 2,5 cm.

Kokotaulukko
L - Pallon korkeus n. 7,6 cm. Koko sopii isoille kovaakin pureville koirille.

KE-HU VINKEÄ PATUKKA

Ke-hu Vinkeä Patukka on kapea patukkalelu jossa on kaksinkertainen tekstiilikerros, päällä lyhytnukkainen tekoturkis ja sisällä vahva nylonnauha. Pehmustekerrokseen on piilotettu vinku. Kahvassa jousto.

Patukan koko on n. 22 x 4 cm. Lelun kokonaispituus on n. 41,5 cm.

Patukan sisällä olevat vingut on yritetty piilottaa pehmusteen sisään mahdollisimman hyvin. Ajan saatossa ne saattavat kuitenkin hiljentyä koiran purressa lelua.

KE-HU MAAPALLO

PEHMEÄ Ke-hu Maapallo Pehmeässä on Planet Dogin täyskuminen pallo. Pallo on joustavampi kuin perinteisessä Ke-hu Maapallossa. Muuten lelu on Ke-hu Maapalloa vastaava. Kahvassa jousto ja 10,5 cm tekoturkiskaistale. Nauhan leveys 2,5 cm. Lelun kokonaispituus n. 38 cm.

Kokotaulukko
S – Pallon korkeus n. 5,5 cm.

KE-HU KESKI

Ke-hu Keski on nimensä mukaisesti suunnattu medium kokoluokan koirille. Siinä on Chuckit! merkkinen kuminen kevyt, sisältä ontto ja joustava pallo.

Kokotaulukko S – Pallon korkeus 4 cm. Mini ja medikokoisille koirille. Lelun kokonaispituus 37 cm. M – Pallon korkeus 5.5 cm. Bordercollie kokoluokan koirille. Lelun kokonaispituus 40 cm .

Pallon kestävyys on hyvä, mutta ei aivan täyskumisten pallojen tasolla.

LEMMIKKIKELLARI RIEMU

Helsingintie 50
15100 Lahti
info@lemmikkikellaririemu.fi
03 753 0208

Avoinna

ma-ke 10-18
to 10-19
pe 10-18
la 10-15

SEURAA MEITÄ

© Lemmikkikellari Riemu. Ethän käytä sivuston kuvia ilman lupaa.

© Lemmikkikellari Riemu.
Ethän käytä sivuston kuvia ilman lupaa.