Naturea

Puppy chicken

Pennuille suunnatussa kanakuivaruoassa on lihaa ja munia 61%. Ruoka on kehitetty kasvavan koiran terveyttä ja tarpeita silmälläpitäen.

Ruoka sisältää hedelmiä ja kasviksia: mm. ruskeaa kokojyväriisiä, porkkanaa, kanan maksaa, vitamiineja ja mineraaleja, kurpitsaa, omenoita, pinaattia, marjoja ja yrttejä. Tuotteessa ei ole maissia, vehnää, soijaa tai gluteenia. Ruoan proteiinipitoisuus on 31% ja hiilihydraatteja 29,9%.

Adult chicken

Aikuisten koirien kanakuivaruoassa on 59% lihaa ja munia. Vitamiinipitoisessa ja aminohappoja sisältävässä ruoassa on useita proteiininlähteitä. 

Raaka-aineet edistävät suolistoflooran kuntoa. Ruoka sisältää kanan lisäksi mm. ruskeaa riisiä, kanan maksaa, munia, hiivaa, glukosamiinia, omenoita, porkkanaa, kurpitsaa, pinaattia, marjoja, merilevää. Proteiinipitoisuus 28% ja hiilihydraatit 37,2%.

Adult lamb

Aikuisten lammaskuivaruoka sisältää 41% lampaan lihaa. Se on sopii hyvin herkkävatsaisille koirille, koska se on hypoallergeeninenn sisältäen vain yhden proteiininlähteen. 

Ruoka on helposti sulavaa, jonka johdosta ruoka on maukkaampaa kuin muut markkinoilta löytyvät lampaasta valmistetut kuivaruoat. Lampaan lihan lisäksi tuote sisältää ruskeaa riisiä, puhdistettua kanan rasvaa, lampaan maksaa, perunaa, glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, omenaa, porkkanaa, kurpitsaa, pinaattia, marjoja ja yrttejä. Proteiinia 28% ja hiilihydraatteja 33%.

Adult salmon

Aikuisten koirien lohikuivaruoassa on 41% lohta. Valmistaja lupaa ruoan ylläpitävän koiran luontaista vastustuskykyä tärkeiden rasvahappojen ja korkean ravintopitoisuuden vuoksi. 

Ruoka on kehitetty erityisesti allergisille, herkille koirille: siinä on käytetty vain yhtä proteiininlähdettä. Ruoka sisältää lohen lisäksi mm. puhdistettua kananrasvaa, perunaa, glukosamiinia, omenaa, porkkanaa, kurpitsaa, pinaattia, marjoja ja yrttejä. Ruoassa on proteiinia 28%, ja hiillihydraatteja 30%.

LEMMIKKIKELLARI RIEMU

Helsingintie 50
15100 Lahti
info@lemmikkikellaririemu.fi
03 753 0208

Avoinna

ma-ke 10-18
to 10-19
pe 10-18
la 10-15

SEURAA MEITÄ

© Lemmikkikellari Riemu. Ethän käytä sivuston kuvia ilman lupaa.

© Lemmikkikellari Riemu.
Ethän käytä sivuston kuvia ilman lupaa.