Shampoot 

Kamu Shampoot

Luonnollinen KAMU -shampoita on viisi erilaista. Raikas, Hoiva, Hellä, Kiiltävä ja Hajusteeton. Shampoon pesuteho perustuu luonnollisiin oliivi- ja kookostensideihin. Shampoon pH 6,5, on koiran säädetty koiran iholle sopivaksi. Shampoissa ei ole hoitoaineen omaisia hoitavia ainesosia eli tuotteen käyttöä voi jatkaa normaalisti ennen näyttelyitä ja roduille, joiden turkin tulee säilyttää luonnollinen karkeus myös pesun jälkeen.

Raikas: teepuu ja viherminttu. Teepuu on luonnollisesti antiseptinen aine ja viherminttu raikastaa. Poistaa epämiellyttävät hajut tehokkaasti ja silti sopii käytettäväksi usein.

Hoiva: sitruuna, sitruunaruoho ja hunaja Hunaja ja sitruunaruoho rauhoittavat ihoa, kun iho on kuiva tai kutiseva. Erinomainen shampoo Suomen kuivaan talviseen huoneilmaan ja kesän ötökkähyökkäysten aikaan käytettäväksi.

Hellä: laventeli ja kuusenoksauute Pentukarvalle, pehmeälle turkille ja sopii erinomaisesti kissoille. Laventeli rauhoittaa, josta voi olla apua jos pesutilanne normaalisti aiheuttaa lemmikissä tarvetta riehaantua.

Kiiltävä: omenaviinietikka ja eucalyptus Omenaviinietikka tuo kammattavuutta ja eucalyptus on luontaisesti antiseptinen aine. Koirille, jolla on paljon tai pitkä turkki. Auttaa selvittämään takkuja ja antiseptisyys huolehtii, että paksukin turkki ja iho sen alla puhdistuvat tehokkaasti.

Hajusteeton: kuusenoksauute. Hajusteeton vaihtoehto, joka sopii usein käytettäväksi. Hajusteettomana ei häiritse lemmikin eikä omistajan nenää. Silloin, kun pitää käyttää usein, mutta hajusteet eivät saa häiritä treeniä, jäljen treenausta tai kanssa-asujia.

Vinkki: Jos lenkillä on löytynyt joku pahanhajuinen, mutta kiinnosta piehtaroitava, voit pestä koiran KAMU -shampoolla järven tai muun vesistön rannassa ja huoletta huuhtoa shampoon veteen. Biohajoavana aine ei vahingoita luontoa.

Kamu Pyykinpesuaineet

Pyykinpesuaineita on kaksi, Raikas ja Hajusteeton. pH 6,5.

Pyykinpesuaineet sopivat kaikkien lemmikkien tekstiilien pesuun. Pedit, makuupaikat, matot, vaatteet ja asusteet puhdistuvat luonnollisella tavalla ja eläintä ärsyttämättä.

Tuotteet eivät sisällä kemikaaleja, jolloin tekstiileihin ei jää mitään ylimääräisiä jäämiä. Pesuteho perustuu luontopohjaisiin oliivi- ja kookostensideihin. Sopii myös lemmikin omistajan treenivaatteiden pesuun silloin, kun mikään ei saa häiritä tiimin toimintaa.

Raikas: eucalyptus ja sitruuna

Hajusteeton: kuusenoksauute

Riittoisuus: 500ml / 16 koneellista, 1000ml / 32 koneellista

Kamu Siivoussuihket

Siivoussuihkeita on myös kaksi, Raikas ja Hajusteeton. pH 10

Siivoussuihkeilla puhdistaa kaikki lemmikkien tarvikkeet ja kodin pinnat turvallisesti, ilman pelko ylimääräisistä kemikaalijäämistä. Hankauksesta syntyvät tahrat seinissä ja kalusteissa, jyrsijöiden häkit, kissanhiekkalaatikot, lelut ja tarvikkeet, kaikki puhdistuvat tehokkaasti ja turvallisesti.

Raikas: eucalyptus ja sitruuna

Hajusteeton: kuusenoksauute

LEMMIKKIKELLARI RIEMU

Helsingintie 50
15100 Lahti
info@lemmikkikellaririemu.fi
03 753 0208

Avoinna

ma-ke 10-18
to 10-19
pe 10-18
la 10-15

SEURAA MEITÄ

© Lemmikkikellari Riemu. Ethän käytä sivuston kuvia ilman lupaa.

© Lemmikkikellari Riemu.
Ethän käytä sivuston kuvia ilman lupaa.